Om Narrative clip - revision av recension

Idag har varit en dålig dag. Febern är inne på sitt femte dygn och jag börjar bli jävligt less på det.

Spenderat dagen i sängen mest. Inte orkat göra speciellt mycket mer än glo igenom bilder från min Narrative Clip. Och testat hur de blir när man faktiskt bearbetar dem.

Jag har länge funderat över om det egentligen finns något värde i den kameran. Skrev en recension tidigare om Narrative som intressant koncept men med lågt värde och även om jag fortfarande kan se det mycket så finns det mer och mer möjligheter.

Det jag hittills gjort är såna här. Samla ihop ett antal bilder och låta dem bli #narrativestories vilket är en ganska kul idé.

Men när jag idag tog mig tid att titta igenom en del bilder, använda Mextures och Snapseed, så blev det lite intressantare.

Fortfarande är många bilderna av riktigt låg kvalitet, det är ganska bökigt att hantera dem och kamerans vinkel tenderar att mest vara intressant för målarmästare som jobbar med takmålning. Men det kan bli något. Kanske.

 
0
Kudos
 
0
Kudos

Now read this

Ibland är storyn bättre än sanningen

Jag brukar vara en sån där party crasher. Typ den som langar upp telefonen, surfar in på Snopes.com och letar upp en debunkad myt. Det som fascinerar mig är att människor trots att de fått bevisat att myten de hävdat inte är sann ändå... Continue →